Breaking News:

Latest News

Konferencat për shtyp, poligon ideal për sulmet ndaj gazetarëve

Konferencat për shtyp, poligon ideal për sulmet ndaj gazetarëve

January 30, 2018

Latest News, Supro Media:

Slobodan Vasković (Bosnjë-Hercegovinë) – Insistimi në anstezimin e dallimeve të mendimeve dhe imponimin e synimeve personale si të përgjithshme, me të gjitha mjetet, është një ndër… Read More ›

“Lepuri i nxehtë” për gazetarët kurioz

“Lepuri i nxehtë” për gazetarët kurioz

January 27, 2018

Latest News, Supro Media:

BETA (Beograd)  “Konferenca për shtyp për sot nuk ka më, sot kemi konferencë për publik dhe këto janë kryesisht konferenca të një personi të vetëm.… Read More ›

Mos të harrohet e “enjtja e përgjakur”

Mos të harrohet e “enjtja e përgjakur”

January 26, 2018

Latest News, Supro Media:

TV Telma (Shkup)  – Nataša Stojanovska edhe sot  shqetësohet kur i shkon mendja të hyjë në Sobranje. Kështu është prej 27 prillit, ditës që mediat maqedonase… Read More ›